NARDORENNET 2019

 

HOPP & LANGRENN

Velkommen til Nardorennet SØNDAG 17.mars på Bratsberg Skiarena

Hopp starter kl. 10:30 – Langrenn starter kl. 12:30.

Nardorennet blir arrangert for 56.gang og Nidelv Idrettslag står som vanlig som arrangør. Vi inviterer alle jenter og gutter i alderen 2-15 år (født 2004 eller senere) til rennet, men spesielt barn fra skolekretsene Nardo, Nidarvoll, Steindal, Utleira, Åsvang, Berg, Eberg, Strindheim og Bratsberg, samt barnehagene og barnebarn av de som bor i samme område.

Nytt av året er at det blir fellesstart for de to eldste klassene i Nardorennet (f.2004-2007). Håper det kan motivere flere ungdommer til å delta på Nardorennet.

Hopp gjøres på langrennski, og vi vil ha en liten bakke som alle kan hoppe, samt en litt større for de eldste klassene. Vi håper mange kommer til hopprennet i år. Det var rekorddeltakelse i fjor, til tross for mye vind

Ordinær påmelding skjer i perioden 1.mars - 15.mars, men fullt mulig å sende påmelding før dette også.

Send påmelding på epost til carlfrs@ieee.org: Angi fullt navn på barn og fødselsdato, samt hopp, langrenn eller begge. Barnet kan også meldes på direkte på Nardosenteret, men for raskere registrering, foretrekker vi at vi får påmelding på epost.


Utlevering og betaling av startnummer vil skje på Nardosenteret, lørdag 16.mars kl.12:00-15:00.


ooo

Startkontingent er kr. 150,-. For familier med flere barn som skal delta, så er det søskenrabatt med startkontigent på kr. 100,-


Eventuell etteranmelding kan gjøres på Bratsberg inntil en time før rennstart for klassen, søndag 17.mars.


ooo

Etteranmelding koster kr. 200,-.